fbpx

Mister Moret Photography -

  • Portret
  • Reportage
  • Studio
  • Product
  • Architectuur

About

Fotograaf / Brugge / België

Frédéric Goetinck-Moret

De passie voor fotografie heb ik al heel mijn leven. Als kind liep ik al rond met een camera. Zo’n ouderwets model uit de jaren ’60, gevonden op onze zolder. Ik wist totaal niet waar ik mee bezig was, maar ik wou overal foto’s van nemen.

Doorheen de jaren heb ik mij blijven verbeteren en in 2018 besliste ik dan ook om een opleiding tot fotograaf te volgen bij Syntra West. Hierdoor is mijn passie voor fotografie alleen maar gegroeid. Zowel in de studio als op locatie kan ik mij volledig uitleven.

Portret / Communie / Reportage / Event / Product / Architectuur / Interieur

Passie voor Fotografie

Elke opdracht wordt met de nodige zorg uitgevoerd naar de wensen van de klant.

Zoek je een fotograaf? Twijfel niet me te contacteren!
Samen bespreken we de mogelijkheden om van jouw project iets unieks te maken.

Alles is mogelijk!

``Voor elke foto geef ik het beste van mezelf om het perfecte beeld te creëren. Soms met veel geduld, soms in een fractie van een seconde.``

Zorg

Elke fotoshoot wordt met heel veel zorg uitgevoerd. Als model wordt u begeleid zodat u zich volledig op uw gemak voelt. Ook bij een reportage wordt met alle wensen rekening gehouden.

Professioneel

Er wordt gebruik gemaakt van professioneel materiaal om een prachtig resultaat te bekomen. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Vakkennis

Het fotograferen alsook de nabewerking gebeurt met de nodige vakkennis en zorg om mooie beelden af te leveren, naar de wensen van de klant.

Covid-19 update!

Om alles veilig te laten verlopen en ons aan de maatregelen te houden gaan particuliere fotoshoots enkel buiten door, met maximum 3 personen (kinderen onder 12 jaar niet inbegrepen).

Er wordt de hele tijd een mondmasker gedragen en 1,5m afstand gehouden. Het masker mag enkel uit tijdens het fotograferen zelf.

B2B gaat alles door, enkel buiten beperken we ons door het samenscholingsverbod tot 3 personen + fotograaf.

Uiteraard worden de basis maatregelen altijd gevolgd (mondmasker, afstand, handhygiëne,…).

De inhoud is beschermd. Rechts klikken is uitgeschakeld.