fbpx

Mister Moret Photography -

  • Portret
  • Reportage
  • Studio
  • Product
  • Architectuur

Bedrijfsreportage

Geef je klanten een blik achter de schermen. Toon hoe je te werk gaat en wat je allemaal doet. Samen kunnen we bespreken wat de key features van je onderneming zijn en hoe we dit in een mooie fotoreportage kunnen overbrengen.
Zo heb je een reeks beelden om te gebruiken op je website en al je drukwerk.

Product

Ieder bedrijf wenst hun producten mooi naar buiten te brengen. Of je nu foto’s nodig hebt voor je webshop/catalogus of je wenst een paar mooie publiciteitsfoto’s, samen bespreken we de mogelijkheden.

Social Media Reportage

Je kan er vandaag de dag niet meer naast kijken. Sociale media heeft een belangrijke rol ingenomen om contact te houden met je klanten. Hiervoor maak ik een ongedwongen reportage waarmee je kan uitpakken op je Facebook, Instagram, Pinterest en meer.

Event

Laat een mooie reportage maken van je bedrijfs event. Een personeelsfeest, opendeurdag of jubileum kan je zo laten vastleggen in een reeks beelden waar alle aanwezigen achteraf nog leuke herinneringen aan over houden.
Ook organisatoren en evenementenbureaus kunnen gebruikmaken van mijn diensten om hun portfolio aan te vullen of hun klanten te verwennen met een mooie reportage.

Architectuur

Een beeld zegt meer dan duizend woorden en dit is zeker waar als het op architectuur aankomt. Zonder foto’s is het moeilijk om een beeld te vormen van het geheel.
Als architect of bouwondernemer kan je zo een professioneel portfolio bijhouden van alle projecten. Als immobiliën kantoor overtuig je zo beter jullie klanten om contact op te nemen.

Covid-19 update!

Om alles veilig te laten verlopen en ons aan de maatregelen te houden gaan particuliere fotoshoots enkel buiten door, met maximum 3 personen (kinderen onder 12 jaar niet inbegrepen).

Er wordt de hele tijd een mondmasker gedragen en 1,5m afstand gehouden. Het masker mag enkel uit tijdens het fotograferen zelf.

B2B gaat alles door, enkel buiten beperken we ons door het samenscholingsverbod tot 3 personen + fotograaf.

Uiteraard worden de basis maatregelen altijd gevolgd (mondmasker, afstand, handhygiëne,…).

De inhoud is beschermd. Rechts klikken is uitgeschakeld.